Loving my life
Ukiss! I LOOIKE
Thursday, September 16, 2010 @ 8:22 PM | 0 notes


Buat pengetahuan korang aku ni jenis yang sukar main tukar2 hahaha. Before this aku suka SHINee tapi sekarang sudah semakin tipis nampaknya hahaha. Tu pasal la aku tak masuk mana2 fanclub coz aku tau aku akan cepat berpindah hati hahaha. And one of the reason kenapa aku suka ukiss ialah sebab SHIN DONGHO hahaha. Aku suka dia sebab dia still muda, innocent,dekat sangat dengan umur aku sebab tu la aku suka hahaha (alasan tak masuk akal sebenarnya kekeke).

UKISS FWHAITING!!

sorry aku tak pandai nak eja hehehe