Loving my life
Detective Conan Movie
Friday, December 31, 2010 @ 1:56 PM | 0 notes

Arghh!! aku jadi addict pulak kat conan ni. Acctually memang dari dulu lagi aku minat si conan ni tapi this week aku addict giler-giler!! Start aku minat balik ni isnin hari tu ah aku tengok movie dia kat chanel 611 hahaha. Last2 aku rasa nak tengok lagi dan lagi so aku pun search la kat youtube.

Ha amik ko aku tengok setiap hari 2-3 movie haha. Masa hari isnin aku sampai tak leh tidor sebabnya my head penuh pikir sape penjenayah haha. Aku ni penakut mak bapak aku sume da tido so aku text la zeeya n hazeeqa dan ternyata mereka belum tido haha. Mula reply je last2 zeeya kol dia cakap kalau kita kol2 nanti senang tido so akhirnya aku tido. Thank zeeya my friend!!

Movie dia buat masa ni ade 14 next year keluar la yang ke 15 punya pulak. Time tengok kat tv macam suka sinichi tapi lama2 ni aku suka sangat kat kaito kid hahaha korang mesti tak paham kekeke. Tapi tak boleh menang dengan Shin Dongho aku haha.

This is the last post for 2010!! Welcome 2011!! Aku masuk form 4 alamak dah kene banyak guna otak untuk subject die hahaha/



Malaysia The BEST
Thursday, December 30, 2010 @ 8:27 AM | 0 notes

Asslamualaikum

YEAH!!! Malaysia menang AFF Suzuki 2010 (4-2). Aku sebenarnya tak tahu da nak kata ape. Indon kita da menang pun nak bising2 lagi orang main bola je pun pahal nak masuk sejarah,agama,budaya,makanan ala macam2 la.

Whatever it is Malaysia won that game so perlu ke gaduh2? No, No!! Sory to say la tapi bukan indon ke yang start pakai laser masa kiteorang kalah ngn indon 5-1?? tak kan ish ish. Our gk tak de la pulak nak mintak break selamba je x de nak kecoh2 pun.



Aku sebenarnya tak nak lah kecoh2 tapi sebab aku sayang Malaysia!!!hahaha aku just boleh gelak je perang indon kt fb or twitter tak tahan lawak sangat orang malaysia kurang nak balas buang masa sebenarnya. Better la comment gambar orang hahaha. Macam2 diorang tulis negara kite tak pernah merdeka la,curi budaya la, cakap orang dia cantik hensem la oh god please!!hahaha

Dah la buang masa aku cete sume ni baik la aku cete ada ape yang best kan malaysia ni untuk tourist hahaha. Sorry indon peace yaww!! aku takut saman ah hahaha


IM PROUD TO BE MALAYSIAN eventhough it's just a small country but I LOVE IT kecik senang kawal kurang la rusuhan hahaha. Dah la hahaha

MALAYSIA LOVE YOU

School
Wednesday, December 29, 2010 @ 4:27 PM | 0 notes

Hye

Akhirnya beli jugak aku baju sekolah. Sebenarnya banyak lagi barang aku tak beli hahaha. Mak aku nak beli cuma aku je tak nak macam2 la alasan aku penat la,bosan la,busuk la hahaha. Aku pun tak tau la kenapa nak sekolah tak sabar nak beli barang tak berminat la pulok. Jimat la duit mak aku kalau macam tu haha.

We are back!!
Tuesday, December 28, 2010 @ 5:07 PM | 2 notes

HELLO

Kawan aku da kembali hahaha. Kiteorang blogging balik hahaha dulu selalu la jugak comment post orang but nak dekat pekse ari tu dah stop la hahaha.

Tapi aku tak tahu dorang da blogging balik sampai la aku tengok dorang comment aku punye ipod hahaha. Ala hari ini aku x de cete la so thats mean this post is now over hahaha bye!!

Thank you!!
Saturday, December 25, 2010 @ 2:55 PM | 5 notes

Assalamualamualikum


Alhamdulillah,eventhough aku tak dapat straight 'A' dalam PMR tapi aku bersyukur la hanya dengan 7a 1b. Tapi aku kurang puas hati coz science b hahahaha and its kinda sad waaa~~. Budak sekolah aku yang dapat straight 'A' adalah dalam 280 lebih hahaha. Ramai la orang cakap yang kiteorang nye batch adalah paling teruk kot, kot la hahaha.


Lepas amik result pak ngah belanja makan kat Kenny Rogers kat alamanda thank pak ngah hahaha.Then beli la sedikit barang mak nak beli baju sekolah but aku still not in the mood nak g sekolah la kekeke. Akhirnya dapat la jugak aku mintak something kat mak n abah hahaha. At first aku nak beli camera but mak cakap mcm nak follow orang len so aku ubah fikiran nak beli ipod touch yg 4th generation punye hahahaha.

Im happy for my result and at the same time im kinda sad hahahaha. OK la tu aku belajar un tak ikut time latihan pun tunggang langgang main je tau hahaha.

Day For Play
Friday, December 10, 2010 @ 4:14 PM | 2 notes

~~Assalamulaikum~~

Hai korang ingat tak post sebelum ni kan aku ada bagitau yang makcik aku nak bawak kiteorang pegi swimming so semalam kiteorang pun pegilah hahahaha.Satu benda nak gi tau ni aku memang suka letak 'hahahaha' walaupun benda uh tak lawak hahahaha, ha tengok tu aku da pun letak. Huish, memang penat gile semalam bukan sebab dok sebok berenang tapi selamatkan manusia daripada lemaih ish ish. Bagi adik-adik sedara aku nih tinggi la jugak so that's why la aku jadi penyelamat. Diorang pendek pun nak mandi kat kolam dalam si nasib baik la aku ada
dok lari sini sana hahahahaha.Perasan tak perasan nye aku nih hihi

ni la bakal perenang negara HARIZ
Posing dulu sebelum terjun ek?
Siap mandi posing sekali lagi


And after kiteorang swimming singgah sebentar di Taman Wetland Putrajaya. Singgah bukan apa nak makan-makan selepas penat terjun menerjun. Ada la kak sedara aku sorang ni pantang singgah mesti nak snap,snap hahahaha budak2 un memang suke bergambar memang match la kekeke. Hariz sibuk cakap 'sakit dada aku yang kental ni' hahaha lawak la, yela la kan mandi kan dok menyelam je memang sakit la ku un dok diam je tak dela pulak nak bergambar. And sebelum balik hariz sempat muntah huish banyak siot. Nasib baik la muntah sebelum masuk kete kolo tak abihla kete bau macim hahaha.
Oi naqiub nak terbang ke?(jangan berangan la)
Snap,snap + posing

Lepas aku cete yang aku rindu gile kat boling aku pun main la dekat Metro Point itu pun suruh mamy hantar. Punya la lama tak main asyik2 masuk longkang hahaha tak strike pun kekeke.
Setakat spare tu ade la kalau aku main ikut mood kalau aku tak nak strike dia pun tak strike la hahahaha. Kiteorang men 3 game 1st game aku menang 2nd n 3rd k.ika menang eleh dia selalu main so ade la skill sikit2 tapi tak banyak le kehkehkeh. Kalau ikutkan hati aku lepas men boling aku nak g karaoke tapi tak kesampaian hahaha. Ada la satu time ni aku nak la try baling bola berat tapi bola tu tercampak ke belakang hahaha malu satu dunia la weh hahahaha

ANDO tu aku la gabungan nama Anis n Dongho huahuahua (amacam smart x?)


Sudah Lama kan??
Wednesday, December 8, 2010 @ 11:11 PM | 0 notes

~~Assalamulaikum~~


Hai, lama kan kite tak jumpa?memang kite tak pernah berjumpa pun kan hahahaha. Sebenarnya lepas habis PMR dulu fikir nak la blogging but tau2 jela banyak benda nak kena buat hehehe dan benda itu ialah main. Maaflah ye sekarang ini aku dah jadi baik sikit tengoklah cara aku tulis ini pun formal hahahaha.


Nak tau tak? lately ni aku selalu sangat hang out dengan kakak sedara dan kerana itu lah duit I habis waaaa~~I miss my money. Tapi aku pun tak tau la kenapa la duit aku boleh habis ish ish. 'Wahai Cik Anis oi hang tu bukanye dapat gaji or dapat allowance so tak payah la over sangat berjalan tu' hahaha. Entah apa aku beli ngarut ngarut punye barang arghhh!!! menyesal aku


Tapi kan aku nak tengok The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader sure best kan?. Duit sudah diminta daripada my sister and my mother but both of them buat dek je tau tak tau tak AKU SEDIH hahaha. Ada lagi yang aku tak sempat nak buat tapi duit sudah lenyap and aku nak main boling. Do you know how miss i am with that ball? urghhh you will never know about it.

Esok my aunt nak bawak aku with all my cousin kat rumah tok cik pergi swimming baru last week je kiteorang pergi.Pergi pagi kol 9 balik kol 6 petang nak menunggu cerita Rapunzel of Tangaled tu punya la lama ish ish. Dan buat pengetahuan korang aku sudah mahu masuk tidur. Bye and Good Nite!!!