Loving my life
Day For Play
Friday, December 10, 2010 @ 4:14 PM | 2 notes

~~Assalamulaikum~~

Hai korang ingat tak post sebelum ni kan aku ada bagitau yang makcik aku nak bawak kiteorang pegi swimming so semalam kiteorang pun pegilah hahahaha.Satu benda nak gi tau ni aku memang suka letak 'hahahaha' walaupun benda uh tak lawak hahahaha, ha tengok tu aku da pun letak. Huish, memang penat gile semalam bukan sebab dok sebok berenang tapi selamatkan manusia daripada lemaih ish ish. Bagi adik-adik sedara aku nih tinggi la jugak so that's why la aku jadi penyelamat. Diorang pendek pun nak mandi kat kolam dalam si nasib baik la aku ada
dok lari sini sana hahahahaha.Perasan tak perasan nye aku nih hihi

ni la bakal perenang negara HARIZ
Posing dulu sebelum terjun ek?
Siap mandi posing sekali lagi


And after kiteorang swimming singgah sebentar di Taman Wetland Putrajaya. Singgah bukan apa nak makan-makan selepas penat terjun menerjun. Ada la kak sedara aku sorang ni pantang singgah mesti nak snap,snap hahahaha budak2 un memang suke bergambar memang match la kekeke. Hariz sibuk cakap 'sakit dada aku yang kental ni' hahaha lawak la, yela la kan mandi kan dok menyelam je memang sakit la ku un dok diam je tak dela pulak nak bergambar. And sebelum balik hariz sempat muntah huish banyak siot. Nasib baik la muntah sebelum masuk kete kolo tak abihla kete bau macim hahaha.
Oi naqiub nak terbang ke?(jangan berangan la)
Snap,snap + posing

Lepas aku cete yang aku rindu gile kat boling aku pun main la dekat Metro Point itu pun suruh mamy hantar. Punya la lama tak main asyik2 masuk longkang hahaha tak strike pun kekeke.
Setakat spare tu ade la kalau aku main ikut mood kalau aku tak nak strike dia pun tak strike la hahahaha. Kiteorang men 3 game 1st game aku menang 2nd n 3rd k.ika menang eleh dia selalu main so ade la skill sikit2 tapi tak banyak le kehkehkeh. Kalau ikutkan hati aku lepas men boling aku nak g karaoke tapi tak kesampaian hahaha. Ada la satu time ni aku nak la try baling bola berat tapi bola tu tercampak ke belakang hahaha malu satu dunia la weh hahahaha

ANDO tu aku la gabungan nama Anis n Dongho huahuahua (amacam smart x?)