Loving my life
Malaysia The BEST
Thursday, December 30, 2010 @ 8:27 AM | 0 notes

Asslamualaikum

YEAH!!! Malaysia menang AFF Suzuki 2010 (4-2). Aku sebenarnya tak tahu da nak kata ape. Indon kita da menang pun nak bising2 lagi orang main bola je pun pahal nak masuk sejarah,agama,budaya,makanan ala macam2 la.

Whatever it is Malaysia won that game so perlu ke gaduh2? No, No!! Sory to say la tapi bukan indon ke yang start pakai laser masa kiteorang kalah ngn indon 5-1?? tak kan ish ish. Our gk tak de la pulak nak mintak break selamba je x de nak kecoh2 pun.



Aku sebenarnya tak nak lah kecoh2 tapi sebab aku sayang Malaysia!!!hahaha aku just boleh gelak je perang indon kt fb or twitter tak tahan lawak sangat orang malaysia kurang nak balas buang masa sebenarnya. Better la comment gambar orang hahaha. Macam2 diorang tulis negara kite tak pernah merdeka la,curi budaya la, cakap orang dia cantik hensem la oh god please!!hahaha

Dah la buang masa aku cete sume ni baik la aku cete ada ape yang best kan malaysia ni untuk tourist hahaha. Sorry indon peace yaww!! aku takut saman ah hahaha


IM PROUD TO BE MALAYSIAN eventhough it's just a small country but I LOVE IT kecik senang kawal kurang la rusuhan hahaha. Dah la hahaha

MALAYSIA LOVE YOU