Loving my life
Thank you!!
Saturday, December 25, 2010 @ 2:55 PM | 5 notes

Assalamualamualikum


Alhamdulillah,eventhough aku tak dapat straight 'A' dalam PMR tapi aku bersyukur la hanya dengan 7a 1b. Tapi aku kurang puas hati coz science b hahahaha and its kinda sad waaa~~. Budak sekolah aku yang dapat straight 'A' adalah dalam 280 lebih hahaha. Ramai la orang cakap yang kiteorang nye batch adalah paling teruk kot, kot la hahaha.


Lepas amik result pak ngah belanja makan kat Kenny Rogers kat alamanda thank pak ngah hahaha.Then beli la sedikit barang mak nak beli baju sekolah but aku still not in the mood nak g sekolah la kekeke. Akhirnya dapat la jugak aku mintak something kat mak n abah hahaha. At first aku nak beli camera but mak cakap mcm nak follow orang len so aku ubah fikiran nak beli ipod touch yg 4th generation punye hahahaha.

Im happy for my result and at the same time im kinda sad hahahaha. OK la tu aku belajar un tak ikut time latihan pun tunggang langgang main je tau hahaha.