Loving my life
New year post
Thursday, January 6, 2011 @ 2:27 PM | 1 notes


Hahaha this is the first post for this year waahhh, i just can't believe that i am already 16 ohmygoat tch!! Da start sekolah ni penat la everyday kene wake up awal, tido la awal mana sekalipun tetap malas. oh please kelas aku tak best langsung rasa macam nak sepak tampar je arghhhh its not like aku x de friends but there is someone that i hate so much!! first time aku same class ngn dak bukan islam wahhh bising kelas tu dengan bahase zfjhsgdfjhxgdfjhsdfbgh aku memang paham la kan..

Before start sekolah aku sempat ah meronda kat melaka then tido kat sane. Saje je la mak bapak aku bawak sane hahaha. tu pasal la muka aku jadi lelap melap adoishh sakit mata aku tengok, lagi2 la kolo pakai tudung sekolah da same da macam cicak punye 'poop' hahaha..Sempat la
posing mosing kat tepi pantai sana haha.