Loving my life
Now playing
Saturday, January 15, 2011 @ 3:54 PM | 0 notes


currently watching my princess and secret garden and shocked kikwang in my princess ohmygoat so geli la weh sebaik la kawaii hahaha statement bodoh.tengok ah pic dia tu bukan main suke dapat belakon dengan kim tae hee hahaha fikiran sendiri. well ramai kot artist nak belakon dengan kim tae hee. arghh michigetda cete tu sweet tak sabar nak tengok sampai habis now baru sampai ep 4..Can't wait for it.

Secret garden best kot.my synopsis after watching 3 ep hyun bin dalam tu memang cute n funny gile pecah perut gelak hahaha. best la cete tu aku da tak tau macam mana nak describe.lagu cete tu best oh dengar ah.