Loving my life
Chinese New Year punya Story
Monday, February 7, 2011 @ 9:43 AM | 0 notes

mari sini dengar cik mnougy/dongy nak story mory. Sempena hari raya cina sekolah cik cuti seminggu tau wahhh i LOIKEE. Cik punya kakak balik rumah hari selasa.Then,esok pagi mak,kak,aah n cik pergi alamanda nak beli barang.We enter the MPH to find some book kekeke.You know what at last cik beli jugak keyboard hahaha lawak la.Malam tu my aunt ada buat BBQ at first i thought it will be so fun but menyakitkan hati adalah. My uncle buat aku naik marah,bengang,benci n then cik terus lari balik rumah tok cik.WO HEN NI!!hahahaha

khamis tu cik bangun pukul 4.30 pagi sebab my family nak balik kampung.oOoOoO balik kampung,OoOoOo balik kampung,OoOoOo balik kampung bergembira hahaha. sejuk gila kat rumah tok kalah aircon rumah aku hahaha.Pagi sabtu cik punya tekak sakit sangat but cik ingat nak selsema je la.Then,masa on the way balik rumah pening mula datang ke kepala ku.Dan akhirnya cik demam!!hahaha rasa lawak pulak cik demam sebab last year baru demam selalunya cik demam 2 tahun sekali nahh tu la cik tak pergi sekolah hari ini.Mak paksa cik pergi klinik hari ni tapi cik tolak mentah-mentah mak paksa and i have to go.My sis cakap i punya badan buat tangan dia melecur kahkahkah mintak simpati sebenarnya.okla i got to go see u soon.annyong!!