Loving my life
Wish me luck
Saturday, March 26, 2011 @ 8:24 AM | 0 notes


fu fu fu fu *breathe in breathe out* arghhhh!!penatnye this week training badminton. Well, next week dah nak lawan at first aku masuk double je but hari selasa kak Fatin mesej suruh aku ganti dia masuk single mau tak nervous aku. Akhirnya, cita-cita aku nak jadi wakil sekolah badminton huhuhu satu-satunya cara nak mengembangkan bakat aku heeeeeee :D. Banyak jugak kawan aku cakap aku hebat but i don't think so sebab aku boleh kalah dengan kak Fatin. Mariam ada ajak pergi training badminton dengan coach dekat seksyen 15 and abah suruh pergi but transport agak susah la ye rumah di sini seksyen 15 nun jauh hahaha. Hari ni Mariam ajak g seksyen 15 pukul 10 tengok jam dah pukul bape sekarang?dah pukul 8.35 i still tak mandi lagi kekeke.

Hari tu abah cakap macam beria-ia nak aku jadi badminton player and abah ada cakap yang aku dapat bakat dari tok cik hahaha tergelak aku dengar. Abah suruh aku g training supaya skill aku lebih mantop hahaha begar pulak aku ni OK FINE!! Aku nak kena menang jugak nanti and i know i can yosh!!!!do wish me luck ok heeeeeeeeeeee:D

No idea
Thursday, March 17, 2011 @ 10:41 AM | 2 notes

hye!!lame x chit chat chut chet with u all heeeee :D alamak!!today is already thursday ,nak cuti lagi i x suka pergi school huhuhu.it's okay,aku akan enjoy untuk 3 hari lagi kekeke.WOI!!macam mana ni???Ainur marah kat aku sebab aku tak jadi pergi ts dengan dia huhu bukan aku tak nak pergi tapi mata kesayangan aku ni tak membenarkan.Ainur please listen to my explanation firstly,i'm so so so sorry coz i can't accompany you. Next,please accept my apology ok?. Finally,I LOVE YOU arasso chingu? i hope you can forgive me ok.

Ok next → wahhh!!banyak betul group comeback hari ni kan?penat aku tengok video and download lagu diaorang keke.
YO!!infinite aku suke gile lagu ko haha nothing's over~~lalala
YU!!ze:a cool huh??hahaha no comment kekeke


YA!!gir's day so cute la especially minah,ko cute sangat haha.


Aik??aku dengar ukiss and teen top nak comeback hari ni jugak but tak de pape pun,teaser pun tak ade huhuuhu oh they're my favourite group :D. YA!!ukiss palli i miss u guys kekeke


It's over
Tuesday, March 1, 2011 @ 10:51 PM | 1 notes


YAHOOOO!!at last dream high is over haha and i'm done watching it yeah all the 16 episode haha.Arghh!!i'm sure i'll miss my SAM DONG AH!!haha actually i kinda not like the ending.i hope there will be a special or SEASON 2 HAHAHA!!K is actually SAM DONG!!haha GO HYE MI is with SONG SAM DONG!!i LOVE IT!!HAHAHA
OK DONE HERE!!bye i'm going to sleep.*yawn* sleepy