Loving my life
No idea
Thursday, March 17, 2011 @ 10:41 AM | 2 notes

hye!!lame x chit chat chut chet with u all heeeee :D alamak!!today is already thursday ,nak cuti lagi i x suka pergi school huhuhu.it's okay,aku akan enjoy untuk 3 hari lagi kekeke.WOI!!macam mana ni???Ainur marah kat aku sebab aku tak jadi pergi ts dengan dia huhu bukan aku tak nak pergi tapi mata kesayangan aku ni tak membenarkan.Ainur please listen to my explanation firstly,i'm so so so sorry coz i can't accompany you. Next,please accept my apology ok?. Finally,I LOVE YOU arasso chingu? i hope you can forgive me ok.

Ok next → wahhh!!banyak betul group comeback hari ni kan?penat aku tengok video and download lagu diaorang keke.
YO!!infinite aku suke gile lagu ko haha nothing's over~~lalala
YU!!ze:a cool huh??hahaha no comment kekeke


YA!!gir's day so cute la especially minah,ko cute sangat haha.


Aik??aku dengar ukiss and teen top nak comeback hari ni jugak but tak de pape pun,teaser pun tak ade huhuuhu oh they're my favourite group :D. YA!!ukiss palli i miss u guys kekeke