Loving my life
Wish me luck
Saturday, March 26, 2011 @ 8:24 AM | 0 notes


fu fu fu fu *breathe in breathe out* arghhhh!!penatnye this week training badminton. Well, next week dah nak lawan at first aku masuk double je but hari selasa kak Fatin mesej suruh aku ganti dia masuk single mau tak nervous aku. Akhirnya, cita-cita aku nak jadi wakil sekolah badminton huhuhu satu-satunya cara nak mengembangkan bakat aku heeeeeee :D. Banyak jugak kawan aku cakap aku hebat but i don't think so sebab aku boleh kalah dengan kak Fatin. Mariam ada ajak pergi training badminton dengan coach dekat seksyen 15 and abah suruh pergi but transport agak susah la ye rumah di sini seksyen 15 nun jauh hahaha. Hari ni Mariam ajak g seksyen 15 pukul 10 tengok jam dah pukul bape sekarang?dah pukul 8.35 i still tak mandi lagi kekeke.

Hari tu abah cakap macam beria-ia nak aku jadi badminton player and abah ada cakap yang aku dapat bakat dari tok cik hahaha tergelak aku dengar. Abah suruh aku g training supaya skill aku lebih mantop hahaha begar pulak aku ni OK FINE!! Aku nak kena menang jugak nanti and i know i can yosh!!!!do wish me luck ok heeeeeeeeeeee:D