Loving my life
Holiday~~
Thursday, May 26, 2011 @ 9:15 PM | 0 notes

Hey! My exam is over and I got 2 weeks holiday! Ohh im lovin it! My laptop got some problem,I wrote this with my phone, so I can't tell you all the story heee

You know what, mase aku still tengah exam, aku buat mcam takde exam kau tau! Tengok show, download lagu hahaha and now watching Lie to me and Babyfaced Beauty! Sempat pulak aku download cete tu,now tengah download Lie to me ep 6 and Babyfaced Beauty ep 8. Ughh tak sabar nak tunggu next week.







Hahaha best giler cete ni! Cuti rasa mcam tak nak tido,rasa macm nak buat semua benda. Tapikan bila aku dok depan laptop tangan aku tak bergerak sebab blur taktau nak buat ape,so I need to sleep.

Hey, hari tu kan aku ckap aku ada tempah barang kat kakak aku. Assa! Aku dapat apa yang aku nak, kasut merah menyala ( i love it so much),beg coklat, and baju yang berbagai. Gotta upload gambar kasut tu :-D

At last
Sunday, May 22, 2011 @ 1:51 PM | 0 notes


puhhhhhhhh at last exam sudah sampai ke penghujungnya,actually exam mid year je pun, tapi dia punye lega tu bukan main panjang lagi kan. Maklumlah first time exam lama macam ni,sapa la yang sanggup every sabtu ahad kena baca buku jugak (ada je) hahaha. Banyak la jugak paper yang belum jawab and bukan nye senang ,sejarah,chemistry and physics haiyyaa!Hari ni kan aku tak tau apasal aku rajin sangat kekeke rajin bace buku chemistry,siap rancang nak bace sejarah lagi tuhh heeeee:D.

Eeee tak sabarnya nak tunggu kakak balik,nak dapat barang yang di tempah hahaha,kak kalau kau tak beli haishh tak tau laa nak cakap macam mane,for sure aku kecewa gila isk isk. Kasut,Bag,Baju, Seluar yang sudah lama saya nantikan hahaha. Oh ya! aku dalam proses nak hafal lagu Beast On Rainy Day, Fiction , The fact hahaha aku sukeee gile lagu tu! Lepas tengok Idol Maid baru lah aku tau innocent jugak budak budak nih especially dongwoon,erghh I love him kekeke mianhae yoseob. Hey,tengok ni! my baby ckap english dalam my mini black dress movie hahaha comell gila. Oppa you need to improve your pronunciation lah,it makes laugh so hard hahaha


Aku dah rancang apa yang nak dibuat mase cuti:

1. Ainur datang rumah nak buat something kekeke
2. Nak sambung download drama yang belum habis
3. Beli komik
4. Tidur lambat, bangun cepat


:D
Tuesday, May 17, 2011 @ 8:24 AM | 4 notes

Hey there! wohow I got so much story kekeke~~ okay,as you guys already know right now i'm having an exam. Yeah! 3 weeks longggggg exam. Yay!Yay! Add math and biology paper sudah saya jawab,but biology paper 1 belum lagi. Huhuhu walaupun aku still dalam exam,but aku selalu gile dok nengok show keke~~bodoh kan? HAHAHA


Okay,let's forget about the exam. Now,aku nak cete yang sekarang ni aku dah jadi Mbleastss (Mblaq,Beast,Ukiss) HAHAHA nama yang dicipta oleh cik boogie, and i just add the 'ss' at the back because I love ukiss shooo much <3! It's because i love kikwang-hyosung-joon couple HAHA comel sangat

Okay,tak sabar gile malam ni nak tengok kekeke~~BEAST FICTION AND FACT!! Arghhh,aku suka gile semua lagi dorang DAEBAK! now waiting for the mv,semalam aku lambat tidur semata nak tunggu dorang punya lagu keluar. Wohohoho, aku tengah download all show Mblaq and Beast!

Exam Exam Exam
Tuesday, May 10, 2011 @ 9:57 PM | 0 notes

What is Exam? Someone,please explain it to me! Hahahaha for the first time exam selama almost 3 weeks! SAY WHAT ^0^ ughhh boleh jadi gile aku weh,makin besar makin pelik ish ish. Cecete sikit macam mane nak jawab paper2 yang tidak pernah aku jawab sebelum ini. Add math,Biology,Physic inilah 3 subject yang aku still tak paham dan masih blurr~~haiyaaa ottoke? I'll try my best and do wish me luck!

Cameron Highlands
Sunday, May 8, 2011 @ 5:42 PM | 2 notes



Aku tau la aku buruk kan kan

Saje mengedik sekali sekala

With my mom,hamboi perut tu getting bigger hehe tak sabar

Semak je doh,hantu kan belakang tu

posted from Bloggeroid


Oh God!
@ 5:20 PM | 0 notes

Hey,you know what?tak tahu pahal dengan aku,salah apa dia dengan aku but I hate her! Woww,hebat gila kebencian aku sudah tidak dapat dibendung lagi yukkkek:-P HAHAHA sorry sorry sorry gile weh! Kalau aku benci someone tak lama laa,kalau lama pun aku still akan baik dengan kau dengan sangat ikhlas,serious aku cakap aku tak tipu! Ingat tu AKU TAK TIPU! Aku kawan dengan semua but sometime menyampah laa keke~~ sebenarnya aku tak pernah rapat dengan dia pun HAHAGA entah pahal aku tak suke dia entah. Sorry! aku benci kau tak lama pun. Okla tak lama lagi,just aku tengah emo sikit kwawawa!!

Best Best Best! Aku post ni pakai phone android aku wawawa! HAHAHA BELAGAK LA KAU,NGEK TUL :-D

posted from Bloggeroid


Tablet Tablet Tablet
Saturday, May 7, 2011 @ 12:19 PM | 0 notes

Wowwwwww *amazed*!! Tablet Tablet Tablet!! Actually what is tablet? hehehe! Which one is better?


Ipad 2
Samsung Galaxy Tab 10.1
Htc Flyer
Acer Iconia Tab A500