Loving my life
At last
Sunday, May 22, 2011 @ 1:51 PM | 0 notes


puhhhhhhhh at last exam sudah sampai ke penghujungnya,actually exam mid year je pun, tapi dia punye lega tu bukan main panjang lagi kan. Maklumlah first time exam lama macam ni,sapa la yang sanggup every sabtu ahad kena baca buku jugak (ada je) hahaha. Banyak la jugak paper yang belum jawab and bukan nye senang ,sejarah,chemistry and physics haiyyaa!Hari ni kan aku tak tau apasal aku rajin sangat kekeke rajin bace buku chemistry,siap rancang nak bace sejarah lagi tuhh heeeee:D.

Eeee tak sabarnya nak tunggu kakak balik,nak dapat barang yang di tempah hahaha,kak kalau kau tak beli haishh tak tau laa nak cakap macam mane,for sure aku kecewa gila isk isk. Kasut,Bag,Baju, Seluar yang sudah lama saya nantikan hahaha. Oh ya! aku dalam proses nak hafal lagu Beast On Rainy Day, Fiction , The fact hahaha aku sukeee gile lagu tu! Lepas tengok Idol Maid baru lah aku tau innocent jugak budak budak nih especially dongwoon,erghh I love him kekeke mianhae yoseob. Hey,tengok ni! my baby ckap english dalam my mini black dress movie hahaha comell gila. Oppa you need to improve your pronunciation lah,it makes laugh so hard hahaha


Aku dah rancang apa yang nak dibuat mase cuti:

1. Ainur datang rumah nak buat something kekeke
2. Nak sambung download drama yang belum habis
3. Beli komik
4. Tidur lambat, bangun cepat