Loving my life
:D
Tuesday, May 17, 2011 @ 8:24 AM | 4 notes

Hey there! wohow I got so much story kekeke~~ okay,as you guys already know right now i'm having an exam. Yeah! 3 weeks longggggg exam. Yay!Yay! Add math and biology paper sudah saya jawab,but biology paper 1 belum lagi. Huhuhu walaupun aku still dalam exam,but aku selalu gile dok nengok show keke~~bodoh kan? HAHAHA


Okay,let's forget about the exam. Now,aku nak cete yang sekarang ni aku dah jadi Mbleastss (Mblaq,Beast,Ukiss) HAHAHA nama yang dicipta oleh cik boogie, and i just add the 'ss' at the back because I love ukiss shooo much <3! It's because i love kikwang-hyosung-joon couple HAHA comel sangat

Okay,tak sabar gile malam ni nak tengok kekeke~~BEAST FICTION AND FACT!! Arghhh,aku suka gile semua lagi dorang DAEBAK! now waiting for the mv,semalam aku lambat tidur semata nak tunggu dorang punya lagu keluar. Wohohoho, aku tengah download all show Mblaq and Beast!