Loving my life
Holiday~~
Thursday, May 26, 2011 @ 9:15 PM | 0 notes

Hey! My exam is over and I got 2 weeks holiday! Ohh im lovin it! My laptop got some problem,I wrote this with my phone, so I can't tell you all the story heee

You know what, mase aku still tengah exam, aku buat mcam takde exam kau tau! Tengok show, download lagu hahaha and now watching Lie to me and Babyfaced Beauty! Sempat pulak aku download cete tu,now tengah download Lie to me ep 6 and Babyfaced Beauty ep 8. Ughh tak sabar nak tunggu next week.







Hahaha best giler cete ni! Cuti rasa mcam tak nak tido,rasa macm nak buat semua benda. Tapikan bila aku dok depan laptop tangan aku tak bergerak sebab blur taktau nak buat ape,so I need to sleep.

Hey, hari tu kan aku ckap aku ada tempah barang kat kakak aku. Assa! Aku dapat apa yang aku nak, kasut merah menyala ( i love it so much),beg coklat, and baju yang berbagai. Gotta upload gambar kasut tu :-D