Loving my life
Resting Day
Monday, June 27, 2011 @ 8:52 AM | 0 notes

Huiii, Assalamualaikum dah lama tak buat karangan kat sini, maklumlah sekolah pun dah start 2 minggu den tak do maso nak menulis haaa. Nak tau result mid year aku kan cantik sangat ada pen merah pen biru' you marah i buat tak tahu' Hahaha normal kan? belajar lagi cik anis oi, target sekarang ni cube tak dapat fail and lawan dengan cik boogie tu
HUAHUAHUA.


Okay, habis cerita yang tak bermaruah tu, hari ini den tak datang sekolah, den sakit sikit kekeke Happy duhh! Nak cete ni semalam my wardrobe and book shelf dah siap perghhh putih dan suci doh Hahahaha nak tunggu mom to buy a new bed for my room. Tapi den rase nak tunggu lamo lagi ni,mak busy buat benda lain ish ish. Eh kejap, akutak sabar gile nak tunggu mak beranak,nak pegang den punye adik,harap dapat lelaki kekeke sabor je la apa yang den nak ajor ke dia Huahahaha cuci la mata anda dengan gambar bilik saya yang baru ditambah wordrobe and book shelf baru HAHAHA *aku tau bilik aku tak cantik* so annyeong ^^
wordrobe yang tinggi melanguk

tempat buku yang bersahaja
ANIS NADHIRAH yoo *keyboard untuk adik aku main,saja buat decoration*