Loving my life
Freedom
Monday, August 15, 2011 @ 1:58 PM | 0 notes


Oh maiii god!! exam dah best memang terbaik lah. HAHAHA ujian je pun, tapi dia punye best tu bukan main lagi. Esok aku tak nak datang sekolah, biarlah cikgu nak bagi paper pun hangpaaa tak mahu datang. Rabu cuti lagi perghhh best.

Rabu ni budak kelas aku ada nak buka puasa kat luar, at first dorang nak buka kat alamanda but ramai yang tak leh pergi so tak decide lagi la kot. Sorry la aku tak masuk campur sebab aku memang takkan pergi. Kalau korang buat sebelah rumah aku pun aku takkan pergi atas sebab-sebab yang tertentu. Harap maklum.