Loving my life
Ramadhan Al Mubarak
Sunday, August 7, 2011 @ 7:50 PM | 0 notes

Assalamualaikum ^_^

Bersempenakan bulan yang mulia ini mari kita baca al-fatihah dulu before read this post. Tak nak pun boleh. Oh ye, sudah sebulan aku tak bukak my lovely blog ni :P, sorry la tapi aku busy tengok drama tak sempat nak menaip heeee. Hari rabu ni ada august test aku harap boleh dapat results yang better . Dah masuk bulan 8 kan, so means adik baru aku akan lahir dalam masa sebulan je lagi, wow!! amazing HAHAHA i'm a sister who is 16 years old older than her/him :) and of course my sister is 19 years old older HAHAHA


Jap otak blank tak tau nak meraban apa kat sini, yela aku just write on the spot so nothing in my mind. Ohooo hari tu aku tak bukak facebook for 2 month , walaaaaaweh! Sejuk doh minda aku ni, takde penuh dengan kisah hidup orang lain. But last week aku bukak just nak tengok notification jela, and another 2 month insya-allah aku bukak balik. Disebabkan aku tak bukak facebook, so u
ntuk kongsi aku punya hal dengan orang lain setiap masa aku on twitter. You know what? i'll just keep on tweeting until it tells me to stop :)






Okay la pembaca-pembaca blog sekalian, saya nak study ni, omak sayo udah pangil nuh. Before that, aku nak korang tahu lagu ape yang terngiang-ngiang di kepala ku ini.