Loving my life
Selamat Hari Merdeka!
Monday, August 29, 2011 @ 1:38 PM | 0 notes

Oittt, raya-raya jugak merdeka jangan lupe hahaha. Maklumlah saya ialah pencinta negara mestilah kena berpesan kepada anda-anda semua jangan lupa sambut merdeka ye. To those yang belum beli baju raya tu (ade ke?) jahit-jahit la sendiri baju pakai bendera malaysia ye. I tak boleh sebab I dah beli baju raya. Alaaa sayangnye *sinis* HAHAHA


Fyi , aku memang memang memang sayangkan MALAYSIA! sesiapa yang rasa aku ni over takpelah aku terima. But yang penting aku sayang MALAYSIA! Aku akan rasa bangga if kita dapat international award and kalahkan other country. Part tu la aku paling suka boleh koyak baju aku suka heeee. Bab bab sukan memang paling aku excited lagi-lagi la kalau badminton *my profession* HAHA Aku bangga jadi rakyat MALAYSIA. But one thing aku mintak sangat. Please make our country more clean. It's kinda dirty , you know? HAHAHA Whatever it is I'M PROUD TO BE MALAYSIAN!