Loving my life
Selamat Hari Raya
Saturday, August 27, 2011 @ 9:24 AM | 0 notes

Assalamualaikum ^_^

Di sini saya ingin mengucapkan selamat hari raya kepada anda semua. Hari ni saya dah mula busy sebab dah nak balik kampung kajang yang hari-hari saya pergi, balik sekolah saya pergi, mak abah tak ade saya pergi, apa-apapun setiap masa saya pergi. Memang sepatutnya bosan but when semua berkumpul di jadi tersangatlah seronok! Okay, sekarang ni saya nak buat ucapan raya yang ikhlas dari ANIS NADHIRAH BT MOHD SHARUDDIN! 3 kawan aku yang paling aku cintai. NO RANKING!


Hai, ini kawan namanya Naziha bt Mohd Saad. Saya sayang dia tapi sekarang ni kami jarang bersama. Apa-apapun aku nak minta maaf dari kau sebab aku tak pandai layan kau or buat kau sakit hati yang aku tak perasan ye. Dulu dia ckap first impression dia kat aku ialah 'sombong'. WHAT! hahaha :)

Huii, ini pula namanya Ainur Jalalia bt Abdul Rahim. Dialah orang pertama yang aku tegur when first time aku masuk jess, aku pelik dengan dia ni semua masalah aku dia tahu haiii , NO PRIVACY langsung hahaha. Okay, Ainur aku mintak maaf kalau sakitkan hati kau, cuba-cubalah maafkan aku ye errrr =,=

Hello, ini namanya Nurul Izzati bt Isnin. Kawan aku paling comellllll and sungguh motivated. Untung aku dapat kawan macam dia sejuk hati mak aku 'aikkkk' hahaha. Ya!! aku mintak maaf tau dengan kau if ade tercalarkan hati kau. Mohh nanti cete kpop lagi ye HAHA :*


Pagi tadi saja je lah jelajah blog Si Salmah Supian a.k.a Naziha hahaha weh!! terharunya aku dengar ucapan kau! Yeye aku maafkan :) hahaha Love you tooooo

dan kepada sahabat handaiku yang ku cintai ku ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin . Aku mintak maaf ye kwan-kwan if ada sakitkan hati korang :)

♥ Nur Afiqah Zunaibi
♥ Nur Hazeeqa
♥ Haneefa Ariffin
♥ Rakan sekelas 1 wawasan (2008)
♥ Rakan sekelas 2 kreatif (2009)
♥ Rakan sekelas 3 wawasan (2010)
♥ Rakan sekelas 4 kreatif (2011)
♥ Rakan-rakan yang aku tak boleh bagitau nama.