Loving my life
Happy Birthday & Saengil_chukahae !
Thursday, September 15, 2011 @ 4:15 PM | 0 notes

13 september

Selamat :)13 SEPTEMBER is my best friend birthday but yeah macam biasa aku ni tak kreatif or suka pergi merayap HAHAHA actually aku nak beli hadiah untuk dia but aku tak pergi jalan mana. Hadiah zeeya pun aku tak beli lagi. Dan disebabkan zeeya punya brilliant idea aku pun macam okay takde lah aku just wish untuk dia kan. Kat bawah ni aku punye speech, biasalah aku suka meraban.


Yang ni pulak, hasil video yang dibuat oleh zeeya. Nurul Izzati bt Isnin HAPPY BIRTHDAY!!