Loving my life
i wanna change
Friday, September 23, 2011 @ 8:22 PM | 0 notes

Yeah! me here again, so hi :) Today nak cakap yang seriously aku nak berubah! Walaupun tidak pernah diperlekehkan depan-depan. Tapi aku sendiri tau yang aku ni selekeh *agak* , pemalu *sangat*, penakut *banyak* . So itu semua aku, korang suka? kurang? takpe that's why laa aku nak berubah. Not only that but also with my lesson, me going to study hard so very hard! Get what I mean?

But for this mean time belum lagi laa, i'll just change only when i'm no longer a student ( i mean school ) sebab dia sekarang ni takde masa nak jadi budak hott, kalau jadi ,tak belajar la aku HAHAHAHA aku harap spirit aku yang sangat terlampau sekarang ni dapat bertahan sehingga aku dapat mencapai :)




semangat tak aku? heeeeeeeeeee