Loving my life
My family is my everything
Sunday, September 11, 2011 @ 10:45 AM | 0 notes

The happiest moment of my life have been the few which i have passed at home in the bosom of my family :)


Sebagai mana quotes di atas anda semua dapat tahu betapa cinta nya aku kepada my family heeee. Sape la tak sayang family memang aku nak cakap ngek ahh kat korang. and sape tak sayang family dia sebab ada hal yang memudaratkan diri sendiri , okay aku tarik balik. Sebenarnya aku nak cerita family aku je hahaha tapi family aku masa , kakak and aku je yang baru lahir, sebab yang lain aku tak jumpa cari gamba lagi. 



Ini aku punya abah, korang semua boleh tahu yang abah aku ni suka jalan-jalan kalau tengok gambar kan! hahahaha aku pelik doh tengok abah aku ni, tengok gambar macam dia lah paling tinggi among the others kan. but sekarang ni aku tengok takde lah tinggi sangat aku pun boleh capai tau :P  



She's my only sister! hahaha gambar kanan tu agak comel laa , sekarang ni tak comel langsung! sorry kak ^^ sekarang ni dia dah masuk university dah. Kak , aku tak sangka kau dah masuk u sebab kau terlalu kecik untuk bergelar mahasiswi :P




Ketika kami masih berdua bermain bersama ,ke sini dan ke sana sentiasa bersama hahaha jeles tengok kakak ni doh, everytime birthday dia mesti nak buat party yang macam tu, sekarang dah besar tak lah kan. Pastu duduk selogok bukak hadiah , untunglah jadi anak sulung kan hahahaha

ehhh!! cee korang tengok style mak aku, perasan tak yang style tu berulang kembali! beg pun sama kan. Aku tak berani pakai macam tu, tak sangka mak style gak en hehehehe jap! yang baju merah tu bukan aku tau, that's my abang saudara yang baju putih tu kakak aku.


Dah sudah post aku, nanti aku post gambar untuk 3 orang adik aku lagi ye! (ohhh ada lagi 3 adik rupenye hahahaha)