Loving my life
The ones I hate and jealous :)
Friday, September 9, 2011 @ 5:02 PM | 0 notes

Okay, aku tau aku tak ramai kawan sebab utama aku tak ramai kawan adalah aku pemalu. Aku memang tak ramai kawan lelaki dan almost takde pun itu semua sebab aku tak pandai ayat and rasa awkward gile! Nak cete kawan perempuan pulak, kalau ikutkan boleh la untuk hidup kan. But, aku setakat tegur hai je even budak kelas aku pun aku awkward except for afiqah. Contohla kan, aku pergi lawan badminton hari tu and aku seriously takde kawan, memang masa tu aku akan  tegur orang yang masuk tu jugak, tak kesah la pasal sifat malu aku tu. Memang aku tak layak la nak cete kan, but takpe aku cete jugak.


Hates

1. Perempuan yang bajet cantik walaupun dia tahu dia cantik 

2. Orang yang baik but after ada orang cari gaduh dengan dia, terus nak tunjuk hero taik

3. Orang yang suka jalan seorang diri dan bagiku dia seakan orang gila/mabuk

4. Orang yang bajet dia popular, padahal aku tak kenal pun

5. Budak tak smart tapi bajet smart



Jealous

1. Perempuan yang seriously cantik but tak bajet langsung

2. Perempuan yang tinggi dari aku yang normal.

3. Orang yang results bagus dari aku yang tak seberapa.

4. Orang suara sedap dari aku *itu yg penting*

5. Orang yang style but tak over


6. Muka clean nak mati