Loving my life
Raya is over, School on the way
Sunday, September 4, 2011 @ 7:44 PM | 0 notes

 Fuhhh, raya tahun ni biasa-biasa je, tiada yang istimewa except for raya dengan muhamad yusuf aqil :) but he still small. Hari ni baru raya yang ke-enam so means raya masih tinggal 24 hari lagi. Tapi bagi aku sebagai seorang pelajar bagiku RAYA IS OVER! esok sekolah dah start balik and exam akhir tahun tinggal lagi sebulan lebih sikit. Haiiii, belajar physic baru masuk chapter 3 bayangkan berapa banyak lagi chapter yang belum sentuh! Okay la, aku takde mood nak tulis cerita raya sekarang. Post pasal raya aku akan sambung nanti, gambar raya yang awesome pun belum amik lagi dari camera mahal someone nih *hikhik* So wait for the next post okay! Night, selamat kembali ke sekolah! ingat ye pelajar sekalian raya bagi kita dah habis *itu semua otak aku lah* HAHAHA

p/s : doodle dengan quote tak masuk akal tu aku yang buat *dari hujung rambut ke hujung kaki* all done by me :)