Loving my life
Raya saya!
Tuesday, September 27, 2011 @ 7:52 PM | 0 notes

Raya esok dah nak habis but aku baru nak cerita pasal raya aku tahun ni Hahaha. Tahun ni takde ape pun, sebab kitaorang tak balik terengganu. Setakat balik "kampung" kajang doesn't means anything. Ecehhh Dah sudah aku nak bagi korang tengok gambar je pun, tak yah nak kecoh sangat lah. Gileeee!

 Cucu-cucu semua dok mengahadap kuih raya

 Orang tua pun tidak ketinggalan :)

 When everyone busy nak raya, my papa busy dengan phone. Cameraman pun perasan.

 This is the family member yang ada on that day ( cr: bibik)

The crazy girl masa raya