Loving my life
U-Kiss Neverland is the BEST EVER!
Saturday, September 10, 2011 @ 10:43 AM | 0 notes

Aku dapat merasakan yang seakan aku berada di dalam neverland bersama u-kiss semasa mendengar semua lagu dalam album Neverland HAAHA ecehh ayat nak lebih je doh. Tak sebenarnya aku bangga dengan aku punya pakwe-pakwe ni sebab dorang terlalu HOT! sampai terpegun aku nengoknye. For my opinion, this album  is the best best best best ever! When, aku tengok dorang dalam mnet countdown aku macam ' OHHHH YEH, THAT'S MY BOY!!' Please la menang, korang dah debut 3 tahun but still tak menang lagi, sedih aku tau hukhuk :(  I found this, i hope dia boleh bertahan sampai dorang menang.




Mnet countdown comeback!


Music bank comeback!


SUPERKISSFINITE MOMENT!