Loving my life
Who's the real me?
Thursday, September 15, 2011 @ 5:30 PM | 0 notes

Sebagai permulaan cerita, aku ucapkan selamat hari malaysia! Hahaha 


Yeah, sebagai mana yang anda semua tidak tahu nama sebenar saya ialah ANIS NADHIRAH BT MOHD SHARUDDIN  dan saya bakal berumur 16 tahun pada 26 October 2011 ye, betul tu birthday saya sangat special pada tahun ini kerana bersamaan dengan Hari Deepavali. Aku sangat bangga kerana semua bangsa india juga menyambut birthday aku kat batu cave. Okay, sudah menyimpang nampaknya cerita ini.

Back to the title, WHO'S THE REAL ME? to those people who know about me or maybe know my name, thank you so much :) sebab kenal aku *bangga* . Aku rasa mesti korang rasa aku baik kan! Korang mesti tak pernah  nampak aku marah apatah lagi mengamuk kan! Ye! benda alah ni lah yang aku nak explain kat kalian-kalian semua. 


Maybe bagi korang aku sangat baik sebab tak pernah nampak aku marah orang  malahan aku sendiri selalu dibuli. Kepada sesiapa yang rasa aku macam tu jangan sesedap kau je nak pijak kepala aku eh. Sebenarnya, aku ni seorang yang baran. Nape tak percaya? takpe kalau korang cukup rajin pergi lah tanya family aku, i bet dorang mesti cakap aku ni anak paling garang dalam family. Even nenek aku yang baran pun malas nak mintak tolong kat aku sebab aku baran. 


Kalau lah kalau lah kan , aku tetibe tak tahan dengan budak-budak memang yang aku dah lama pendam baran aku kat dorang. Aku rasa mesti takde sorang pun yang nak kawan aku lagi. Sesekali nak jugak lah try marah kawan yang suka mintak tolong aku, paksa aku, but bila aku mintak tolong yang paling senang nak buat pun, ada korang nak buat? Takde kan!!! Kalau aku tak tolong 'takpe kau' merajuk . Aku pun punya lah baik hati pergi lah mintak maaf kat korang bukan sekali tau! mau sepuluh kali aku pujuk mintak maaf. Aku merajuk, marah aku, kau ada tau? Aku sebenarnya cepat sangat terasa hati but simpan.


Sebenarnya maksud nama aku ialah teman setia, so aku memang lah akan kecik hati bila korang buat aku macam tu. Nak marah pun sebab korang kawan aku kan. So korang, janganlah nak buat macam taik kat aku kang tak pasal-pasal aku meletup kat sekolah. Lagi satu aku  nak bagi tau yang aku memang pemalu. Korang yang selalu kikihkih kat aku ingat aku tak tau ke? Aku sabar weh! Banyak sangat mendapan dalam dada aku nih tunggu nak keluar je. Maklumlah dari umur aku 7tahun sampai lah 16 tahun aku mendap dia still tak nak meletup. Dia pilih nak meletup kat family aku je. 


Don't think  it is a joke! Cause this is the real me! Semua orang yang aku kenal there's must be something yang aku tak puas hati kat korang, even korang tak kenal aku. To my best friend korang je yang paling sikit buat mendapan. Yelah! mestilah ada kan even pun sikit kan. HAHAHAHAHAHA sorry semua :)