Loving my life
Final Exam
Saturday, October 15, 2011 @ 9:19 PM | 0 notes

Huuuuuuu , dalam nafas aku. Final exam dah pun bermula! habis je final exam ni, aku akan menunggu SPM pulak! gila kan? lagi berapa bulan je nak masuk Form 5. Aegrhhh percaya tak? *aku nak masuk form 5 dah wey!* SPM wey! Hahahhahaha okay menyimpang sudah dari tajuk.

Cete dia, final exam start hari rabu 12.10.2011 and akan tamat 2.11.2011. Memang best exam lama-lama :P Buat masa sekarang 3 subject sudah di jawab. 6 more! Aku tak ley bayangkan macam mana aku nak jawab paper Add math, Phy and Chem. Erghhhhh kalau lah dorang takde, hidup aku aman tau tak! Buat susah hati, sakit hati, sedih fikir pasal kau tau tak! Letih, setiap masa nak fikir pasal kau -,-

Dah la aku nak blaaa, membiarkan akalku memikirkan kamu bertiga. Selamat malam sayang Triple *muah*