Loving my life
Jualan borong! Komik mehh
Saturday, October 29, 2011 @ 4:52 PM | 0 notes

Sebelum nak cerita pasal jualan borong. Semalam cik boogie ada buat satu speech buat birthday aku and about our friendship. You all should read this 

BEST WISHES>> CIK MNOUGY

Okay now jom cerita pasal jualan borong. Sebagai mana korang semua tak tahu aku memang suka komik, and aku sayang semua komik aku. Tapi....... disebabkan aku lebih sayang sangat duit aku and I need those money to buy others thing. So I decided not buy it anymore. Tahun ni awal tahun je aku beli. Walaupun aku dah tak beli komik but aku still sayang komik aku. Diaorang sangat precious for me. But lepas aku buat my own shelf ,aku letak la dorang kat situ tapi malangnya dorang nampak sangat buruk dekat situ /isk isk/. Dan aku baru decide nak jual anak kesayangan ku kepada sesiapa yang nak. 


Harga satu komik ialah Rm4 untuk komik yang berharga Rm7.50. Dan harga komik untuk Rm6.50 ialah 3.00. Tapi disebabkan aku tau takkan ada ramai nak beli harga boleh dirunding echhh xD. Anyway aku tau takde orang nak beli pfttttt. But kalau ada nak beli sila-sila pergi ke twitter saya. Link ada dekat Stalk me more at the sidebar! List komik yang aku ada akan di update on the next post. HAHAHA 

                       MARI BELI! MARI BELI! JUALAN MURAH ! 

Okay that's so stupid! BYE!!