Loving my life
Keinsafan?
Friday, March 23, 2012 @ 11:56 PM | 0 notes

Selamat malam? Hehehehe

As you all know, last wednesday the 2011 SPM candidates dapat dorang punya results. Aku macam kaku kejap. Thinking hard, Ermmm next year it will be my turn to be like them. Datang sekolah dengan mak ayah, jantung berdegup kencang tunggu results,borak dengan kawan pasal paper SPM yang telah di jawab, ambil results,meraung melalak. Ya allah, tuhan saja yang tahu betapa kuat nye otak aku fikir pasal those things. Aku asyik terfikir-fikir macam mana aku nanti. Adakah?

1. Happy tahap gaban


Boleh ke aku lompat kegembiraan macam ni? Lepas tengok results, then tengok results cemerlang tahap gilaaa. I wanna know my parent reactions. Aku asyik memikirkan benda ni je. Kalau aku dapat results bagus , mesti dorang bangga. Kalau orang tanya about result aku, dengan senang hati dan bangganya bagitau. Hehehehe. Mak Ayah mana taknak tengok anak dorang berjaya? Well, nowdays ada -,- Aku harap aku mampu melaksanakan tugas aku sebagai anak untuk memenuhi cita-cita mak ayah aku melihat aku berjaya dengan cemerlang :D

2. Sedih


Sedih pulak ada dua. Sedih gembira dengan sedih kecewa. Mana yang aku nak? Of course! That sedih gembira! Taknak lah aku tengok results then kecewa sebab results macam hapee. Siapa nak macam tu? Kalau aku tolonglah dijauhkan. Aku nak jugak tengok sedih gembira mak ayah aku. I bet they will be proud of me. Yes, their daughter.

-So Anis Nadhirah bt Mohd Sharuddin! Please, laaa insaf kali ni. Ingatlah yang SPM dah nak dekta. Lupakan benda-benda yang tak patut. Lepas SPM nak buat-buat lah.So, please do your very best for this fucking 2012. Please, i'm begging you Anis :) Good Luck! Fighting! 

Congrats to my senior. Yang  telah dapat straight A's.
61 out of 179 dapat straight A's. Fuck, korang hebat!
Our school is the best out of all school in Selangor.
Yeah,kalau sekolah harian pun kita menang :)
Purata sekolah kita hebat! Dah kata sekolah sbt :P
Tunggu batch kitorang pulak tau!

A Camp that change my life
Sunday, March 18, 2012 @ 10:08 AM | 0 notes

Assalamualaikum,

Ni haa aku baru balik dari broga. For what? Laa untuk "inspire camp". Yeah, actually aku datang situ dengan hati yang sangat berat sekali. Hanya Allah yang tahu betapa sakit dan bencinya aku datang kem tu. Dengan kesayuan dan kemalasan aku datang situ, rupa-rupanya aku dapat banyak benda okay. So kesimpulan dia "Aku suka gila kem ni!!" . Reasons?

1. Berani
         Kat sini aku belajar jadi berani. Aku datang kat situ dengan fikiran yang sempit dan ia berkata " kau tak berani, so how you gonna stand here?" But actually berani tu datang dengan natural gila kay. Anis Nadhirah yang  penakut ni jadi ter-over berani dekat kem tu. What makes me brave? Aku kena pilih jadi leader for my group. And if jadi leader kat sini bukan senang, banyak tanggungjawab kay. Not like the normal one :P Nak pulak setiap masa kena panggil pergi depan kan. Before ni mana pernah berani buat macam tu. Kena menari ,menyanyi in front of  people. Seriously, pernah aku nak buat sebelum ni? Tak. So awesome!

2. Friendly
         Aku rasa yang ni paling awesome.Okay, as you all know aku punya cita-cita lepas habis SPM is to be more friendly. Hahaha. Kenapa? Sebab sekarang ni aku tak cukup friendly and penakut tahap gaban nak menegur orang yang aku tak kenal. But, after aku datang situ I don't know why aku macam natural jadi friendly. Well I mean senang nak bergaul dengan orang lain laa. Takde lah aku depends on one person je kan. I made a lot of new friends there. Sufi Adnan (my buddy) Adlina Najwa (my lil sis) Siti Rodhiatul (my cute friend) Hehehehe I will miss them a lot kay!


-So macam ni lah, aku dapat banyak gile benda yang tak pernah aku dapat sebelum ni. Aku buat benda yang aku takut nak buat. And that happy moments is almost all participate of that camp know me , errrrrrrr -,- Hahahaha I mean like people know me. Because of some stupid reason. Okay, sorang abang FC ni acting so weird. Hahahaha. The time group aku buat talent time tu, dia suruh budak bagi bunga kat aku, and bila bagi hadiah sebab group aku menang talent time tu dia acting like he just met a ghost kay. Hahahaha. Anyway thanks cause acting so weird to me :)

I will miss this people

"I'm the best
   You're the best
    We're the best "

I MISS THEM! 

March test are over.
Friday, March 9, 2012 @ 2:12 PM | 0 notes

Hello hello hello. Kali ni post dah cepat sikit. Well, dah dapat mood sikit nak menaip. First thing yang aku nak cakap is March test are over. And and march test takkan ada lagi dalam kamus hidup aku! Hahaha march test hanya untuk budak sekolah je kan? Now aku dah tahun akhir tau......... Fuck. The papers? I better forget about it. I should enjoy this short break. Biasalah awal cuti sekolah ni boleh la enjoy lagi, kalau dah masuk cuti bulan 5-6 ada nak enjoy. Hmmmm takde -,- So............... : )

Waaaaaahh! You know what? Almost all girls in my class dah tahu pasal my crush. The second crush "appa". Damn baik gila kawan kawan aku nihhhh. Sokong aku dengan dia habis-habis, matian-matian haaaa. Perghhh I'm lucky. Maybe aku dengan dia memang terlalu sesuai kot :P Hahahaha Aku rasa happy gila dapat tengok dia hari-hari. Tapikan tak tahu la whether aku ni suka betul-betul ke or  just main-main. Actually aku memang naughty, cuma orang tak tahu je pffttt . So..............ni jelah aku dapat tulis hahahaha bye. Esok nak balik terengganu weeeheeeee!

Long time no see
Sunday, March 4, 2012 @ 8:32 AM | 0 notes

Assalamualaikum.


Sedar tak sedar sekarang dah pun bulan 3. So means SPM lagi "aaaa..ummmm..errrr" hehehe tak tahu pulak berapa bulan tinggal. Tapi yang pasti sikit je lagi masa tinggal. Woahh,scary marry laa you. I pulak eceehh nak I jugak :P I kan tak belajar macam I nak ambil that biggest exam ever in Malaysia tau. Macam biasa lah I busy dengan show,drama korean morean nih. Well, I kan peminat tegar,setia,gila dengan Running Man tuhh. Lagi lahh si Big Bang tu jadi guest aii mana tak eksiteedd. Hahahaha. Enough with that. Let's move to another one.


You you you youu, hehehe. I kan dah ada 3 crush! Woahh awesome much? Actually I pilih dorang jadi crush I sebab I want them to be my future husband. Yeah,they will make a great husband to me. Hehehe macam mana I tahu? Because I dapat tauu laa. Hahaha. The first one seriously asal kau suka menyorok dari aku haa? Kau malu sangat ke nak jumpa aku? Hahahaha. Eii si "jasad" nii punya la payah nak jumpa dia kalau nampak pun 3 saat je,ehh? Hahaha. Yang kedua pulak nickname dia "apa". Perghh dia ni punye lahh comel. Hahaha. Kalau aku kawin dengan dia confirm comel lote lote anak kitorang hahahaha gile. And nak jumpe dia paling senang:)  Okay,the last one "kaka" . Ya allah, kalau dapat dia beruntung gile aku ni. Walaupun,dia takde ciri2 suami yang aku nak dia ada that one thing ( and you've got that one thing~~~ ) yang aku tauu dia boleh jadi suami yang terbaikk. Hahaha and dia jugak senang nak jumpe. But tapikaan, Izzati nak aku dengan "jasad" hahaha are you serious babe? Dia tu kan kan, eiii kekadang aku tengok si "jasad" tu ada jugak felling nak tampar muka dia yang poyo tuh. Hahaha sorry first crush sometimes I found you really annoying. Hahahaha. So tamatlah post I pada kali ni. Semoga I dapat buat post lagi :P Ni pun aku type pakai phone. Aii sadis mak curik laptop. Annyeong :)


Published with Blogger-droid v2.0.4