Loving my life
Long time no see
Sunday, March 4, 2012 @ 8:32 AM | 0 notes

Assalamualaikum.


Sedar tak sedar sekarang dah pun bulan 3. So means SPM lagi "aaaa..ummmm..errrr" hehehe tak tahu pulak berapa bulan tinggal. Tapi yang pasti sikit je lagi masa tinggal. Woahh,scary marry laa you. I pulak eceehh nak I jugak :P I kan tak belajar macam I nak ambil that biggest exam ever in Malaysia tau. Macam biasa lah I busy dengan show,drama korean morean nih. Well, I kan peminat tegar,setia,gila dengan Running Man tuhh. Lagi lahh si Big Bang tu jadi guest aii mana tak eksiteedd. Hahahaha. Enough with that. Let's move to another one.


You you you youu, hehehe. I kan dah ada 3 crush! Woahh awesome much? Actually I pilih dorang jadi crush I sebab I want them to be my future husband. Yeah,they will make a great husband to me. Hehehe macam mana I tahu? Because I dapat tauu laa. Hahaha. The first one seriously asal kau suka menyorok dari aku haa? Kau malu sangat ke nak jumpa aku? Hahahaha. Eii si "jasad" nii punya la payah nak jumpa dia kalau nampak pun 3 saat je,ehh? Hahaha. Yang kedua pulak nickname dia "apa". Perghh dia ni punye lahh comel. Hahaha. Kalau aku kawin dengan dia confirm comel lote lote anak kitorang hahahaha gile. And nak jumpe dia paling senang:)  Okay,the last one "kaka" . Ya allah, kalau dapat dia beruntung gile aku ni. Walaupun,dia takde ciri2 suami yang aku nak dia ada that one thing ( and you've got that one thing~~~ ) yang aku tauu dia boleh jadi suami yang terbaikk. Hahaha and dia jugak senang nak jumpe. But tapikaan, Izzati nak aku dengan "jasad" hahaha are you serious babe? Dia tu kan kan, eiii kekadang aku tengok si "jasad" tu ada jugak felling nak tampar muka dia yang poyo tuh. Hahaha sorry first crush sometimes I found you really annoying. Hahahaha. So tamatlah post I pada kali ni. Semoga I dapat buat post lagi :P Ni pun aku type pakai phone. Aii sadis mak curik laptop. Annyeong :)


Published with Blogger-droid v2.0.4