Loving my life
March test are over.
Friday, March 9, 2012 @ 2:12 PM | 0 notes

Hello hello hello. Kali ni post dah cepat sikit. Well, dah dapat mood sikit nak menaip. First thing yang aku nak cakap is March test are over. And and march test takkan ada lagi dalam kamus hidup aku! Hahaha march test hanya untuk budak sekolah je kan? Now aku dah tahun akhir tau......... Fuck. The papers? I better forget about it. I should enjoy this short break. Biasalah awal cuti sekolah ni boleh la enjoy lagi, kalau dah masuk cuti bulan 5-6 ada nak enjoy. Hmmmm takde -,- So............... : )

Waaaaaahh! You know what? Almost all girls in my class dah tahu pasal my crush. The second crush "appa". Damn baik gila kawan kawan aku nihhhh. Sokong aku dengan dia habis-habis, matian-matian haaaa. Perghhh I'm lucky. Maybe aku dengan dia memang terlalu sesuai kot :P Hahahaha Aku rasa happy gila dapat tengok dia hari-hari. Tapikan tak tahu la whether aku ni suka betul-betul ke or  just main-main. Actually aku memang naughty, cuma orang tak tahu je pffttt . So..............ni jelah aku dapat tulis hahahaha bye. Esok nak balik terengganu weeeheeeee!