Loving my life
I'm an Optimis!
Friday, July 13, 2012 @ 11:21 PM | 0 notes

Remember this First Week ? Hehehe Memang mula-mula aku cakap yang aku tak suka kelas tu kan. Well, tak kenal maka tak cinta. After almost half year studying in that class, I feel that my class is the awesome class ever. Maybe orang lain tak rasa but I do feel that . Kenapa aku rasa kelas tu best? Sebab for the first time ever satu class united. Takde yang terpulau pun ( I think so?) So thanks korang sebab sempat bagi aku memori indah macam itu *sobs sobs* Ceeyyyyy

We got the best classroom teacher! She's the best!

Happy go-lucky people!

Played Futsal with them :D

The Girls. We are pretty enough :)

3 days 2 night at Gold Course. A Moment to remember!

Retard things we do. No one can be us ( beat me actually) HAHAHA
With Deskmate :)


I will miss this class forever!
Hehehehe let's achieve our dream together!
I'm an Optimis!


Bapaku Pulang that has been modernized
Wednesday, July 4, 2012 @ 7:36 PM | 0 notes

'Kaka' ku pulang dari Paris
'Kaka' ku belikan kereta
Kereta mewah warna putih
Akan kubawa ke Pharmacy ku

Pinponpenpanpon pinpen ponpan
Kereta mewah ku berbunyi
Marilah pesakit mari naik
Boleh kubawa ke Pharmacy ku

Kalau nak tau 'Kaka' tu crush aku or more likely my husband Hehehehe aku nak jadi seorang pharmacist yang berjaya, so that I would have my own Pharmacy. A luxurious car that given by my 'Kaka' as my birthday present . Ohhhh how sweeetttt >____<