Loving my life
Riang Raya Trial
Sunday, August 26, 2012 @ 1:31 AM | 0 notes

Hai, * I suggest you guys read it with sad tone* . Yes, aku sangat sedih. Today is the last day ever to enjoy every single fucking awesome stuff. Huhhhh SPM trial will start officially on tuesday, 28/8/2012. But raya tetap raya Hehehehehe. I was at Terengganu for 5 days and 2 days at Johor. Terengganu is the best! Dah lama tak rasa raya yang sebenar kat Terengganu. I miss kampung now :'(






Selamat Hari Raya and... Trial?
Tuesday, August 14, 2012 @ 4:34 PM | 0 notes

Selamat aidilfitri, kepada saudara juga saudari, setahun hanya sekali, merayakan hari yang mulia ini *nyanyi* Wahhhh, pejam celik pejam celik dah nak raya dah?! Like seriously, time flies so damn fast, even I don't realised it. Bestnya nak raya, jumpa saudara mara, dapat duit raya, makan ketupat rendang, ziarah rumah orang. But! Raya tahun ini aku tak berapa dapat nak enjoy. Sebab naik je cuti raya terus trial SPM! See? How can I enjoy this. Uwaaaaa~ seriously rindu gila hari raya masa sekolah rendah. Nak jadi budak kecik balik, please? Hahahaha okay, nonsense much. Cerita dia sekarang aku dah nak trial, but terus terang lah aku cakap yang aku tak bersedia pun lagi. Waduh, Anis kenapa kau ada sikap pemalas yang sangat teruk? Okay, whatever yang nak raya tu Selamat Hari Raya dan siapa yang nak trial tu Selamat Menjawab Soalan. Kepada aku? Selamat Hari Raya dan Selamat Menjawab Soalan. Nak tak nak aku kena enjoy ah gak kan raya ni Hehehehe :D